logo

Haapavesi Folk Music Festival
27.6. – 29.6.2019

 

According to Rhythm

According to Rhythm

According to Rhythm on 13 lahjakkaasta nuoresta muusikosta koostuva orkesteri. Pääasiassa harmonikoista koostuvan, komppiryhmällä ja huilulla höystetyn orkesterin on perustanut Henna-Maija Vannemaa. Tällä hetkellä sitä johtavat Jokilaaksojen musiikkiopiston harmonikansoitonopettajat Matti Pulkki ja Tarvo Kantola. Orkesteri toimii Jokilaaksojen musiikkiopiston alaisuudessa.

Orkesteri esittää monipuolisesti musiikkia mitään tyylilajeja kaihtamatta. Rohkeat sovitukset klassisista mestariteoksista ja nykyajan klassikoista pop-musiikista heavyyn soivat sopusoinnussa orkesterin konserteissa. Orkesteri pyrkii myös tuomaan esiin harmonikkaa monipuolisena instrumenttina ja innostamaan lapsia ja nuoria musiikkiharrastuksen pariin.

Orkesteri on esiintynyt aktiivisesti ympäri Suomea ja maailmaa. Viimeisimpänä tavoitteena AtR on valmistellut ohjelmistoa Kroatian Pulassa huhtikuussa 2019 järjestettävien harmonikkafestivaalien orkesterikilpailuihin. Tätä ennen orkesteri on menestynyt hyvin mm. keväällä 2018 Imatralla järjestetyissä harmonikkaorkestereiden SM-kilpailuissa.

 

Facebook

 

Kuva:Heidi Veikkola

Category

2019, 28.6 Perjantai

})(jQuery)