logo

Haapavesi Folk Music Festival
25.6. – 27.6.2020

 

FESTIVAALIN HISTORIASTA JUHLAKIRJA

FESTIVAALIN HISTORIASTA JUHLAKIRJA

Haapavesi Folk Music Festival soi Haapavedellä ensi kesänä jo 30. kerran. Festivaali aloitti vaatimattomasti Kansanopiston takapihalla vuonna 1989. Juhlan kunniaksi julkaistaan juhlakirja, jonka kirjoittaa kaskifolkisti, kurkkulaulaja, graafikko ja Kansanmusiikki-lehden päätoimittaja Sauli Heikkilä, joka on ollut mukana festivaalilla alusta asti monenlaisissa rooleissa.

 

Kirjassa käydään festivaali läpi vuosi vuodelta tähän asti. Katsellaan keitä merkittäviä taiteilijoita Haapavedellä onkaan vieraillut. Puheenvuoro annetaan myös järjestäjille, esiintyjille, talkoolaisille ja yleisölle. Yleisö voi osallistua kirjaan kuvalla tai muistolla. Toimita oma pieni tunnelmakuvaus, pitempi tarina tai valokuva osoitteella 15.5. mennessä. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi viikonloppuranneke juhlakirjan kera sekä kaksi juhlakirjaa.

 

Kirjan julkaisemiseksi on myös perustettu rahoituskampanja, johon voi osallistua 31.5. mennessä. Kampanjan kautta tilattuna esimerkiksi kahden hengen lippupaketti + kirja tulee edullisemmaksi kuin 2 lippua portilta ostettuna!

Kampanja löytyy täältä: https://mesenaatti.me/campaign/?id=934#single/view

 

Kiitos, että olet mukana!

})(jQuery)