logo

Haapavesi Folk Music Festival
1. – 3.7.2021

 

According to Rhythm

According to Rhythm on 13 lahjakkaasta nuoresta muusikosta koostuva orkesteri. Pääasiassa harmonikoista koostuvan, komppiryhmällä ja huilulla höystetyn orkesterin on perustanut Henna-Maija Vannemaa. Tällä hetkellä sitä johtavat Jokilaaksojen musiikkiopiston harmonikansoitonopettajat Matti Pulkki ja Tarvo Kantola. Orkesteri toimii Jokilaaksojen musiikkiopiston alaisuudessa.

 

Orkesteri esittää monipuolisesti musiikkia mitään tyylilajeja kaihtamatta. Rohkeat sovitukset klassisista mestariteoksista ja nykyajan klassikoista pop-musiikista heavyyn soivat sopusoinnussa orkesterin konserteissa. Orkesteri pyrkii myös tuomaan esiin harmonikkaa monipuolisena instrumenttina ja innostamaan lapsia ja nuoria musiikkiharrastuksen pariin.

 

Orkesteri on esiintynyt aktiivisesti ympäri Suomea ja maailmaa. Viimeisimpänä meriittinään AtR voitti Kroatian Pulassa huhtikuussa 2019 järjestetyn harmonikkafestivaalin orkesterikilpailun. Tätä ennen orkesteri on menestynyt hyvin mm. keväällä 2018 Imatralla järjestetyissä harmonikkaorkestereiden SM-kilpailuissa.

 

Harmonikat:

Emilia Jurvelin,

Petra Isokangas

Saana Kastelli

Ella Kähönen

Anna Salomaa

Ella Törmäkangas

Iida Tölli

Aada Kähönen – huilu

Anna Pold – akustinen kitara

Tuomas Seitajärvi – sähkökitara

Eero Huovinen – basso

Miitta Somero, Luukas Majuri – lyömäsoittimet

 

Facebook

 

Kuva: Heidi Veikkola

 

Perjantai

Sali 12.30

Category

Arkisto 2019

})(jQuery)