logo

Haapavesi Folk Music Festival
1. – 3.7.2021

 

Erin

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jonka ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Kolme vuotta sitten ilmestyneeltä Erinin toiselta albumilta, platinaa myyneeltä Sä osaat! -levyltä muistetaan muun muassa hittisingle Ei taida tietää tyttö.

 

Uusin albumi Seliseli julkaistiin vuonna 2016 ja Erin kuvaa sen valmistumista seuraavasti: – Olen tavannut paljon ystäviä, ihmetellyt elämää, saanut pari lasta, muistellut menneitä, suunnitellut tulevaa, ärsyyntynyt, surrut, iloinnut, aikuistunut, inspiroitunut about kaikesta ja kaikista. Nämä kelailut ja fiilikset ovat jälleen löytäneet ulospääsyn albumin muodossa.

Haapavesi Folkin keikalla on luvassa takuuvarma hittikimara ja mahtava meininki huippumuusikoista koostuvan yhtyeen kera.

http://www.erin.fi

YouTube

 

Erin – laulu
Vesa Anttila – kitara
Roope Aarnio – mandoliini, kielisoittimet
Kukka Lehto – viulu
Eeva Koivusalo – basso
Tero Pennanen – kosketinsoittimet
Marko Timonen – rummut

Category

Arkisto 2017

})(jQuery)