logo

Haapavesi Folk Music Festival
1. – 3.7.2021

 

Haitarijooga

Koulutetun joogaohjaaja-muusikko Henna-Maija Vannemaan ohjaamaan haitarijoogaan voivat kaikki tulla rohkeasti mukaan ilman minkäänlaista aiempaa joogataustaa!

 

Lempeä jooga ja rentoutus livemusiikilla
lauantai, sali klo 12.00

 

Luvassa on kehoa ja mieltä hellivä harjoitus, josta jokainen löytää varmasti itselleen sopivat liikkeet. Tyyliltään tunti on lempeää flow-joogaa, eli liikumme virtaavasti oman hengityksen mukana. Tunti koostuu alkurentoutuksesta, hengitysharjoituksesta, rauhallisesta lämmittelystä, lämpöä tuovasta aurinkotervehdyssarjasta, lyhyestä flow-sarjasta ja loppurentoutuksesta. Tunnin aikana joogaamme levyltä soivan kansanmusiikin tahtiin ja tunnin päätteeksi rentoudumme live-harmonikkamusiikin sävelin. Sävelet resonoivat kehossa ja mielessä äänimaljojen tapaan. Ohjauksessa otetaan huomioon joogan ensikertalaiset. Tule siis rohkeasti kokemaan kansanmusiikin ja joogan hyvää oloa tuottava yhdistelmä!

Ota mukaan jumppa- tai joogamatto (paikan päällä on myös lainattavia mattoja), vesipullo, vaatteet, joissa on helppo liikkua sekä villasukat.

 

Perhejooga
lauantai, sali klo 13.30

 

Veikeä perhejoogatunti on suunnattu 3-11 – vuotiaalle lapselle ja lapsen läheiselle aikuiselle! Tunnilla sukelletaan joogasadun maailmaan ja leikin kautta tutustutaan energiaa nostattaviin ja rauhoittaviin joogaliikkeisiin. Satu kestää noin puoli tuntia ja sen jälkeen on lapsen ja aikuisen yhteistä aikaa tunnilla annettavan tehtävän parissa harmonikan soidessa. Perhejooga on laatuajan viettoa parhaimmillaan!

Mukaan tarvitset vesipullon, jumppa- tai joogamaton (paikan päällä on myös lainattavia mattoja), pienen evään ja vaatteet, joissa on hyvä liikkua.

Huom. Joogaajia ei ole vakuutettu ohjaajan eikä festivaalin puolesta.

 

Facebook 

Lempeä jooga & rentoutus livemusiikilla.

Lauantai, sali kello 12.00

Category

Arkisto 2019

})(jQuery)