logo

Haapavesi Folk Music Festival
1. – 3.7.2021

 

Mimmit

Mimmit Musapatti- konsertti yhdistää ennennäkemättömällä tavalla musiikin ja oppimisen!

Voiko oppiminen olla näin hauskaa ja helppoa? Voi! Vuoden lastenlevyllä palkitun Mimmit-lastenmusiikkiyhtyeen uusi ”Musapatti”- konsertti tekee oppimisesta lasten leikkiä. Korvamatolaulujen kautta tieto tarttuu kuin purkka; hauskasti, mukaansatempaavasti ja jännittävästi. Musiikin, tanssin ja leikin avulla jokaisesta tulee taitava MUSAPATTI!

Vauhdikkaissa lauluissa seikkaillaan dinosaurusten maailmassa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan löytöretkeilijöitä. Rallatellen opitaan niin englantia kuin siivoamistakin ja vaikka mitä muuta mitä Musapatin nerokkaaseen päähän mahtuu. Interaktiivisessa konsertissa tavataan Musapatti-hahmot Pii, Salama ja Jiro. Musapatit keksivät Mimmeille ja lapsille visaisia kysymyksiä, jotka täytyy selvittää konsertin aikana. Mitenköhän Mimmit ja lapset selviytyvät?

Mimmien tavaramerkiksi muodostuneet tarttuvat ja laadukkaat laulut sekä akustiset soittimet ovat edelleen mukana. Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-ohjelmissa, konserteissa, kirjoissa! Mimmit ovat tehneet yli 500 konserttia Suomessa ja ulkomailla sekä julkaisseet kuusi kehuttua levyä, jotka ovat saavuttaneet kaksi Emma-ehdokkuutta ja ”Ystävyys” vuoden 2017 lastenlevyn tittelin. Mimmit-animaatiot on myyty 40 maahan ja videoita on katsottu Youtubessa jo yli 2 miljoonaa kertaa.

 

Pauliina Lerche – laulu, haitari
Hannamari Vallila – laulu, viulu, melodika
Topi Korhonen – kitara
Antti Halmetoja – basso, taustalaulu
Jukka Kyllönen – kitara, lyömäsoittimet, taustalaulu

 

Kotisivu
Facebook
YouTube
Spotify

 

Lauantai

Lava kello 14.00

 

Kuva:Vuokko Salo

Category

Arkisto 2019

})(jQuery)