logo

Haapavesi Folk Music Festival
1. – 3.7.2021

 

Vuoden 2021 festivaalin suunnittelu on käynnissä!

Arvon Folk-kansa, vuoden 2021 festivaalin suunnittelu on käynnissä!

 

32. Haapavesi Folk Music Festival 1.-3.7.2021

 

Tähän aikaan vuodesta olemme yleensä olleet jo täyttä tohinaa mainostamassa ennakkolippuja ja päivystäneet joulunajan tapahtumissa arpomassa palkintoja sekä intoilemassa ensi kesän festivaalista. Nyt mekin olemme pitkälti vain kotioloissa ja ensi kesä saa vielä siintää haaveissamme.

 

Mennyt vuosi verotti meitäkin kuten tiedätte; suurella tunteella suunniteltu 32. festivaalimme peruttiin pari kuukautta ennen kuin legendaaristen soittokurssiemme piti pyörähtää käyntiin ja aloittaa Folkit 2020. Pettymys oli suuri ja olo oli tyhjä. Suhtaudumme silti tulevaan toiveikkaasti ja odottavasti! Viime aikoina on kuultu lupaavia arvioita, että epidemia Suomessa voi olla lähes väistynyt keskikesään mennessä, ja uutisointia seurataan jatkuvasti tiiviisti. Olemmekin ryhtyneet jo suunnittelemaan ensi kesän festivaalia ja miettimään, millaisia uudistuksia meidän kannattaisi tehdä konseptiimme. Järjestelyjä ja buukkauksia on tehtävä tietyin varauksin ja oltava valmiina muuttamaan suunnitelmia nopeallakin varoitusajalla. Tietysti festivaalilla tullaan näkemään erikoisjärjestelyjä ja monin paikoin pakka varmasti menee uusiksi. Myös digitalisaatio tulee kaiken todennäköisyyden mukaan ottamaan meilläkin aimo harppauksen. Meille on ensiarvoisen tärkeää taata turvallinen festivaalielämys, mutta tunnelmasta ja laadusta ei takuulla tingitä.

 

Artistikattaus on parhaillaan suunnitteilla. Osa esiintyjistä on samoja huippunimiä, joiden oli tarkoitus esiintyä peruuntuneessa tapahtumassa 2020, mutta osa täysin uusia. Stay tuned – julkistamme ohjelman maaliskuun alussa!

 

Hyvää joulunodotusta toivottaen,

 

Haapavesi Folk ry

 

P.S. Vielä ehditte osallistua Joulukuun ideariiheen, kysely on osoitteessa bit.ly/joulukuunkysely ja vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan festivaalirannekkeet kahdelle!

})(jQuery)